Volop genieten op ANWB Camping De Helfterkamp!

camping veluwe

Nergens kan je zo van je vakantie genieten als op camping De Helfterkamp. Deze ANWB camping in Vaassen heeft alles wat je van een camping kan verwachten en nog veel meer!

Op helfterkamp.nl staat veel informatie over de camping, waardoor de voorpret thuis al kan beginnen. Eenmaal op de camping aangekomen stap je voor de receptie en kampeerwinkel een oude boerderij binnen, waardoor je meteen in een fijne sfeer terecht komt. Volgens de site heeft de camping grote velden met ruime plekken met elektra, wifi en grijswaterafvoer. Voor kinderen zijn er bovendien op een aantal velden speeltoestellen aanwezig en er zijn op de camping een kinderboerderij en een speeltuin te vinden, waardoor er meer dan genoeg speelmogelijkheden zijn. En daar houdt het nog niet op voor de kinderen. Er is namelijk ook een animatieteam present, om je kind een fantastische vakantie te geven en in de recreatieschuur is altijd wat te beleven. Ook voor volwassenen is deze camping een groot succes. Terwijl de kinderen zich vermaken op de camping kunnen zij de omgeving in. Er is ontzettend veel te doen, aangezien de camping in hartje Veluwe ligt. Het sanitair op de camping is modern ingericht met genoeg ruimte. Extra pluspuntje: er is vloerverwarming! Ook uw trouwe viervoeter is welkom op De Helfterkamp. Er is een losloopgebied aanwezig.

Op deze familiecamping is voor ieder wat wils. Zo ook qua accommodatie: voor de echte kampeerders is er genoeg plek voor een tent of een caravan, maar voor mensen die van meer luxe houden is het ook mogelijk om een tourcaravan, stacaravan, stacaravan XL of een heuse vakantiebungalow te reserveren. Op die manier vindt iedereen zijn plekje op deze camping.

Zoek jij, kortom, een familiecamping met genoeg mogelijkheden voor kinderen en een ruim aanbod aan accommodaties? Ben je klaar voor een avontuur in hartje Veluwe? Ga snel naar helfterkamp.nl en boek je vakantie! Volop genieten gegarandeerd!