Groepsreizen Nosun

Wat doe je als niemand uit je vriendenkring interesse lijkt te hebben om met je op reis te gaan? Je vakantieplannen opbergen of toch maar liever niet? Nosun.nl biedt actieve groepsreizen en singlereizen aan voor jong en oud.

Kleine groepen

Wie nog nooit op groepsreis is geweest, hoeft niet te vrezen want zo’n 96% van onze reizigers boekt alleen en is dus van plan om nieuwe vrienden te maken. Erg moeilijk zal dat niet zijn want met Nosun.nl reis je in een kleine groep vol mensen met dezelfde interesse: actief reizen.

Actief reizen in Europa

NoSun.nl staat voor actieve groepsreizen in Europa. Het aanbod is opgesteld met een voorliefde voor actief, avontuur en natuur. Een liefde die maar al te graag gedeeld wordt met de groep die onder begeleiding staat van een ervaren en gepassioneerd begeleider. Verkies je een zonnige rondreis in Frankrijk, Kroatië of Italië? Of wil je eerder de wijde natuur in Noorwegen, Ijsland of Zweden intrekken? Bij NoSun kun je zowel op wintersport, gaan trekken in de bergen of uitgestrekte meren en rivieren gaan verkennen. Een iets is zeker: tijdens je reis zal je de allermooiste plekken hebben gezien, de cultuur hebben ervaren en een heleboel vrienden hebben gemaakt!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *