Geen single moment getwijfeld!

Alleen reizen heeft sterk in populariteit toegenomen. Sommigen hebben het reisvirus aardig te pakken en stappen op het vliegtuig richting hippe backpack-bestemmingen in Aziƫ. Deze vrije manier van reizen is niet voor iedereen weggelegd. Alleen reizen kan ook nadelen hebben. Het is niet altijd veilig. Daarnaast is het lastig om volledig op jezelf aangewezen te zijn en het kan eenzaam zijn. Er zitten daarom heel wat voordelen aan een groepsreis voor singles.

Het aantal singles in de grote steden neemt al jaren toe. Relaties en huwelijken lopen stuk. Met als resultaat dat singles zich minder snel overgeven aan een nieuwe liefde. In de tussentijd onderhoudt de single een druk bestaan rennend tussen vrienden, sport, werk en uitgaan. De behoefte om er eens even helemaal tussen uit te gaan, lonkt des te vaker.

Met al die singles in ons land, moet reizen toch leuk zijn? Nee, is het antwoord van de gemiddelde single. Veel single reizen hebben een stereotiep imago van verstokte vrijgezellen en stille muurbloempjes. Dat beeld volstaat al lang niet meer, weten ze bij NoSun.nl. Voor zoveel sportieve, leuke en hippe singles kan toch een reis samengesteld worden? Met deze gedachte gingen de bedenkers van NoSun.nl aan de slag. En dit is het resultaat: adventure, rust, ruimte, natuur, actief, cultuur, lekker eten en drinken, samen ontmoeten en ontdekken. Dat is het motto van NoSun.nl. Zowel met of zonder grote liefde, het leven is te mooi om thuis te blijven. Sharing=caring!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *